Matlee CP Enterprise telah ditubuhkan bertitik tolak atas impian dan inspirasi daripada pengurusnya sendiri. Penubuhan syarikat ini juga atas kesedaran bahawa sektor perkhidmatan pelancongan dan rekreasi ini semakin diterima dan mula mendapat sambutan yang menggalakkan daripada masyarakat. Menyediakan perkhidmatan pelancongan dan rekreasi air yang lebih efisyen dan sempurna.

“Your Smile Our Best Returns” Bermatlamat agar para pelancong tempatan mahupun luar dapat melancong serta beriadah dengan selesa, sempurna dan ekonomis.

Thursday, 27 March 2014

Penangguhan Program Joran Ria OneKuale

Assalamualaikum, salam 1 Malaysia, salam Perak Aman Jaya.
Dukacita dimaklumkan bahawa pertandingan memancing yang tersebut di atas telah ditangguhkan ke satu tarikh yang akan dimaklumkan kemudian. Penangguhan ini di buat demi menghormati mangsa dan keluarga tragedi MH370. Ianya juga selari dengan keputusan dan hasrat kerajan negeri Perak dan kerajaan Malaysia.. Adalah diharapkan para peserta yang sudah mendaftar dan yang bakal mendaftar akan terus menyertai pertandingan ini apabila tarikh baru dimaklumkan. Sehubungan itu bersama-sama kita mendoakan agar misteri MH370 segera dirungkai serta keluarga dan waris yang terlibat cekal dan tabah atas dugaan Allah SWT ini.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete